AanbodHasselt heeft een zeer uitgebreid pakket aan sportmogelijkheden. Een gigantisch skatepark, een gloednieuw zwembad, verschillende sporthallen... En met een Sportkaart hoeft dat niet eens duur te zijn!

Aanbod
Hasselt heeft een zeer uitgebreid pakket aan sportmogelijkheden. Een gigantisch skatepark, een gloednieuw zwembad, verschillende sporthallen... En met een Sportkaart hoeft dat niet eens duur te zijn!

Sport Hasselt

Sport Hasselt heeft een gigantisch aanbod aan cursussen en activiteiten aan zeer democratische prijzen. Neem zeker een kijkje op hun website en laat je verrassen door het uitgebreide Hasseltse sportaanbod.

Sportkaart

Met de sportkaart van de Hasseltse hogescholen en universiteiten kan je tegen korting of zelfs gratis gebruik maken van verschillende sportaccomodaties in Hasselt en omstreken. Hij kost €20 en wordt aangeboden door Hogeschool PXL, UC Leuven Limburg en Universiteit Hasselt via Studentensport Limburg.

Action Park Kiewit

Het action park in Kiewit is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een avontuurlijke outdooractiviteit. Wel enkel voor groepen en vanaf 10 jaar.

Kapermolen Zwembad

Het pas vernieuwde zwembad beschikt over twee sportbaden, een wildwaterbaan, een golfslagbad en een kinderbad. Ideaal voor een verfrissende plons of om wat baantjes te trekken.

Studententarief (september tot juni):
Op vertoon studentenkaart: €2,50 per beurt.
Op vertoon sportkaart*: gratis

Sportcentrum Olympia

Het ideale tijdverdrijf tijdens je springuren.

Shopping Diepenbeek Bowling

Met meer dan 100 bieren op de kaart en achttien bowlingbanen is Epsilon Bowling de ideale plaats om je springuren in te vullen of een leuke avond te beleven.

De Schaverdijn

Spijtig genoeg niet beschikbaar voor afkoeling in de zomer, maar wel om je beste schaatskunsten te tonen in de andere seizoenen.

Kapermolen (skate-)park

Het Kapermolenpark huisvest verschillende sportmogelijkheden. Het is de perfecte plaats om te joggen door de natuur, maar ook als het wat extremer mag vind je hier zeker je goesting. Met een skateboard, BMX... kan je je hier helemaal uitleven in het outdoor skatepark. Het is maar liefts 50mx60m, beschikt over een bowl en huisvest ook enkele kampioenschappen. Het skatekampioenschap KPM is zelfs uitgegroeid tot een urban street festival.

Fitness

In Hasselt zijn er verschillende fitnesszaken te vinden. Er is dus geen excuus om de pintjes en wijntjes van je avondje stappen er niet terug af te sporten!

Nog steeds je goesting niet gevonden? Neem dan zeker contact op met onze collega's van Sport Hasselt. Zij helpen je graag verder!

Samenvatting

Header opstelling
Center

Andere instellingen

< naar structuur overzicht