Fuiven/optredensJe hebt eerst wat dingen te regelen voor je kan gaan dansen.

Fuiven/optredens
Je hebt eerst wat dingen te regelen voor je kan gaan dansen.

Een fuif organiseren bestaat tegenwoordig voor meer dan 75% uit papierwerk. Hieronder helpen we je met een handig overzicht op weg naar het organiseren van het ideale (en legale) feestje! Je aanvraag kan je indienen via evenement.hasselt.be.

Locatie

Fuiven in een zaal

Organiseer je een fuif of optreden in een zaal? Dan ben je verplicht om dat minstens 48 uur op voorhand te melden aan het stadsbestuur. Dit doe je door de gegevens van de contactpersoon en de fuif door te mailen naar evenementen@hazodi.be en evenementen@hasselt.be.

Ben je nog op zoek naar geschikte zaal voor je fuif? Mail even naar jeugd@hasselt.be. Onderaan deze pagina kan je al extra informatie vinden over één van de vele fuifzalen: Forty Five.

Heb je een geschikte zaal gevonden? Lees dan zeker het huurcontract grondig na voor je het ondertekent.

Fuiven in openlucht/ tent

Organiseer je een fuif of optreden in open lucht of in een tent? Dan ben je verplicht om minstens 6 weken op voorhand een aanvraag in te dienen bij het stadsbestuur. Dit doe je door het aanvraagformulier in te vullen en door te mailen naar evenementen@hasselt.be.

Vergunningen

Bij het organiseren van een fuif of optreden komt heel wat verantwoordelijkheid kijken. Eén van deze verantwoordelijkheden is het in orde zijn met alle vergunningen. Gelukkig heeft Jeugd Hasselt hiervan een lijstje opgesteld om er zeker van te zijn dat je niets vergeet. Bekijk het overzicht hier.

Materiaal

Op zoek naar degelijk materiaal om van jouw fuif of optreden een geslaagd feestje te maken? Bekijk dan zeker eens deze pagina van Jeugd Hasselt om te checken of je in aanmerking komt om gratis materiaal te lenen.

Kom je niet in aanmerking?

Mail even naar jeugd@hasselt.be. Zij beschikken over een lijst aan privébedrijven die je op weg kunnen helpen naar een topfeest.

Forty Five

De Forty Five is één van de grootste en populairste accommodaties die Hasselt rijk is. Maar naast de vele undergroundfeestjes kan je hier ook jouw feestje organiseren.

Als je een erkende studentenvereniging bent kan je de Forty Five zelfs boeken aan een mooie korting.

Samenvatting

Header opstelling
Center

Andere instellingen

< naar structuur overzicht