Op zoekExtra centjes nodig om de bloemetjes buiten te zetten? We helpen je graag op weg.

Op zoek
Extra centjes nodig om de bloemetjes buiten te zetten? We helpen je graag op weg.

Student zijn is niet goedkoop. Inschrijvingsgeld, studiemateriaal, transportkosten en je vrienden die af en toe verwachten dat je mee op stap gaat... Daarom is wat extra zakgeld meer dan welkom! Bovendien doe je tijdens een studentenjob vaak ervaring op die in je latere leven zeer handig kan zijn. Maar waar ga je op zoek naar de studentenjob die bij jou past?

Studentenjob.be

Op Studentjob.be kan je per regio op zoek gaan naar studentenjobs. Dat kan gaan van horeca, promotiewerk, administratie tot zelfs jobs in marketing en communicatie.

Jos

Jos is een project van VDAB in samenwerking met hogescholen en universiteiten in Vlaanderen en Brussel. Via Jos krijg je als één van de 120.000 studenten toegang tot vacatures ingegeven door alle verschillende instellingen, bedrijven en VDAB. Bovendien vind je op de website ook een modelcontract voor tewerkstelling van studenten.

Vakantiejob

Ben je niet meteen op zoek naar een studentenjob waarvoor je elk weekend moet werken? Dan is een vakantiejob misschien meer jouw ding. Via deze website kan je gericht op zoek naar een vakantiejob op jouw maat.

Stad Hasselt

Zin in een vakantiejob bij Stad Hasselt & OCMW Hasselt? Neem snel een kijkje op hun website.

Samenvatting

Header opstelling
Center

Andere instellingen

< naar structuur overzicht